Resultat som syns

Resultat som syns

Screen Shot 2019-01-14 at 17.44.18

Hanna såg resultat på bara några få blekningar!

“Det är jättesmidigt att kunna bleka samtidigt som man sysslar med annat” skriver Hanna på sin blogg. Läs hennes inlägg här.

Hur länge ska man bleka ?

  • confidentsmileswedenHur länge ska man låta tandblekningen sitta i? ? En vanlig fråga vi får och svaret är följande: Beroende på hur snabbt du vill uppnå ditt resultat samt hur känsliga dina tänder är kan du variera blekningstiden. Vi rekommenderar 20-30 minuter! Börja med en kortare tid och jobba dig upp för att se vad som passar dig bäst! Blek aldrig längre än 45 minuter ✨ Läs mer om hur tandblekning fungerar här

Billigaste tandblekningen enligt www.vitatanden.se

fullsizerender

                     Finfina recensioner av   www.vitatanden.se   det tackar vi för!

Fem enkla tips för att behålla dina tänder vita!

img_1866

Vita tänder är inte bara en signal om god hälsa det är också väldigt attraktivt. Att ta god hand om sin munhälsa hjälper dig till ett naturligt, hälsosamt och fräscht utseende. I en undersökning på en dejtingsajt har det framkommit att tänderna är en av de första sakerna man lägger märke till hos en framtida partner.

 

Ett sätt att behålla dina vita tänder vita är att använda en tandkräm med blekande effekt. Vi på Confidentsmile kan nu avslöja att vi håller på att ta fram en tandpasta med fantastiska egenskaper med hjälp av vårt expertteam.

 

 

”Att förebygga är bättre än att läka”, alltså försök att undvika färgstark mat och dryck såsom kaffe, choklad, juice, läsk, rödbetor osv i alla fall de närmaste sju dagarna efter din blekning. En generell regel är att det som ger dig svåra fläckar på dina kläder gör detsamma på dina tänder vartefter.

 

Gå på regelbundna besök hos tandläkaren för att kolla upp din tandhälsa samt till din tandhygienist för att ta bort tandsten. Om du inte gör detta innan du börjar din tandblekning hemma så kommer du inte att få ett lika önskvärt resultat.

 

Sluta röka, helst igår… Nikotin som snus och cigaretter innehåller missfärgar dina tänder lika så rödvin avger missfärgningar och ska undvikas om du värdesätter både din hälsa och ett bländande vitt leende.

 

Lycka till!