Tandblekningsbloggen

Amanda fick ett vitare leende med hjälp av tandblekning

Amanda recensteade Confidentsmiles tandblekning med följande ord: “Kan starkt rekommendera @confidentsmilesweden tandblekning, både smidig och effektiv, älskar resultatet!” Vi tycker alltid att det är lika kul med nöjda kunder! Ifall du har recensterat våra produkter online, glöm inte att tagga oss så att vi kan ta del av era fina resultat med tandblekning från Confidentsmile!

Resultat som syns

Hanna såg resultat på bara några få blekningar! “Det är jättesmidigt att kunna bleka samtidigt som man sysslar med annat” skriver Hanna på sin blogg. Läs hennes inlägg här.

Skadas tandköttet vid tandblekning?

Svaret är NEJ! ? Vi på #confidentsmile använder oss enbart av EU-godkända och peroxidfria produkter! Dessa är skonsamma mot både tänder och tandkött vilket innebär att du inte behöver vara orolig för biverkningar såsom skadat tandkött. ?

Kan man bleka konstgjorda tänder?

En fråga vi fick in förra veckan och som många undrar över! ? Svaret är att varken konstgjorda tänder, kronor, fyllningar eller andra tandarbete påverkas, bleks eller skadas vid tandblekning! ? Det är alltså okej att bleka tänderna ändå och resultatet kan dessutom även bidra till att organiska missfärgningar på de konstgjorda tänderna tas bort!
Läs hela inlägget

Är det säkert att bleka tänderna hemma?

Är det säkert att bleka tänderna hemma? ? Det är en fråga vi ofta får på Confidentsmile och vårt svar är: Absolut, om du ser till att välja rätt produkt!☝️Vi har valt att enbart erbjuda tandblekning som inte innehåller det skadliga ämnet peroxid och som är speciellt formulerad för att undvika ilningar i tänderna ?
Läs hela inlägget